Valg af gravsten

Tænk på
Størrelse, overflade og inskription

Neutral gravsten

Her anføres kun afdødes navn og dato

Personlig gravsten

Ud over navn og dato gives stenen et personligt præg som kan knyttes til den afdøde.

Mini Gravkammer

I stenen gøres plads til et kammer, hvor der kan placeres en genstand med relation til den afdøde.

Gravstene gør mindet personligt

Tyrsted Stenhuggeri
I vores udendørs udstilling, som altid er åbent, har vi mindst 600 mindesten i mange udformninger farver. Kom ind og se vores store udvalg.

Dekoreret sten


Dekoreret stenOverflader på stenene kan være natur, poleret eller med poleret spejl. Stenen til højre har en fuld poleret overflade med en dekoration. Den giver en højtidelig baggrund for inskription. Ligeledes er en poleret overflade bedre afvisende over for snavs og vejrlig.

Natursten med mønster


Natursten med møsnterDenne sten har et farverig struktur hvor poleringen er med til at fremhæve de flotte egenskaber. Stenen giver udtryk for naturens evner til skabe flotte illustrationer og en inskription bør afballanceres til stenens kvalitet.

Livets træ


Livets træDer er mange muligheder for at give gravstenen et specielt særpræg. Stenen til højre har fået tilknyttet en skultur der forestiller "Livets træ". Hvor man gerne vil give gravstenen et personlig præg er det naturligvis en mulighed.

Indgraveret billede


Indgraveret billedePoleret sten med indhugget kunsterisk figur er en flot løsning. Der vil være mulighed for at vælge mellen mange fine figurer eller selv fremkomme med en figur for at give stenen et særlig personlig særpræg.

Personligt mini gravkammer

Personligt mini gravkammer

Jeg tror, det kan berolige sindet hos pårørende at vide, at bedstemor får sine elskede strikkepinde med i gravstenen. At dåbsattesten gemmes, at fiskerens "yndlingsblink", at favoritpiben, at smykkerne eller brillerne eller andre personlige ting gemmes i gravkammeret.

Læs artiklen fra Horsens Folkeblad.

Tyrsted Stenhuggeri - Christian Laursen | Bjerrevej 211, 8700 Horsens  | Tlf.: 20 81 24 24 | post@tyrstedstenhuggeri.dk